Een avond met Cobi van Baars

19 okt , 12:24 Nieuws
cobi van baars trademark fotografie
Op donderdagavond 7 november is Cobi van Baars te gast in Bibliotheek Drunen. Speciaal voor Heel Nederland Leest nodigen we alle Heusdenaren uit om met haar te praten over haar meest recente roman ‘De Onbedoelden’. Neerlandicus Jan Willard begeleidt het gesprek en zorgt dat al uw vragen aan bod komen.
De Onbedoelden
In haar roman 'De Onbedoelden' maakt Cobi van Baars het ongeloofwaardige aannemelijk. Zonder clichés of sentimentaliteit vertelt zij het verhaal van een tweeling die gescheiden opgroeit. Een indrukwekkend en ontroerend boek, waarmee Van Baars haar sterke psychologische inzicht toont en zich als een auteur van formaat manifesteert, aldus de Volkskrant.
Over Cobi van Baars
Cobi van Baars studeerde Nederlands in Nijmegen. Ze studeerde cum laude af op de relatie tussen literatuur en beeldende kunst. In 2017 debuteerde ze met de roman Schippers & Zn., in 2019 gevolgd door Over het krakende ei en in 2020 door Branduren. Haar meest recente roman De onbedoelden verscheen in 2023 en haalde de shortlist van de Libris Literatuur Prijs. We nodigen alle Heusdenaren uit om met ons haar meest recente roman ‘De Onbedoelden’ te lezen in aanloop naar de lezing. 
De lezing start om 20.00 uur in de Bibliotheek Drunen, maar de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. Voor leden van de Bibliotheek of Het Pieck kost toegang €10,- euro. Niet leden betalen €12,50 euro. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar de website van Bibliotheek Heusden: www.bibliotheekheusden.nl/activiteiten