Expositie Kunst door de Brievenbus op 21 september

20 sep , 11:38 Nieuws
inloop 29 mei 9
Sinds het vroege voorjaar heeft het project Kunst door de Brievenbus (KddB) plaatsgevonden. Veel deelnemers zijn gedurende ruim een half jaar aan het tekenen of schilderen geweest. Dit gebeurde aan de hand van 12 opdrachten die om de 2 weken door de brievenbus op de mat vielen. Samen met twee lege ansichtkaarten om mee aan de slag te gaan.
Nu het einde van dit project in zicht is wordt er op 21 september a.s. een expositie gehouden in D’n Elshof in Elshout. Van 12.30 - 16.30 uur.
Terugkijkend blijken er verrassend veel manieren te zijn om een creatieve uitwerking te maken als antwoord op een opdracht. ’t Is echt een wonder te zien hoe groot de verscheidenheid is in al de kaarten gemaakt bij zo’n specifieke opdracht.
Het initiatief voor het project KddB is vorig jaar al genomen door KBO-Brabant. KBO-Elshout is daarop ingesprongen. Natuurlijk was het bijzonder plezierig dat het Fonds Sluyterman van Loo dit project d.m.v. een subsidie mogelijk maakte. Deelnemers hebben zich zo zonder kosten aan kunnen melden. Uiteindelijk zijn er ruim 30 mensen mee aan de slag gegaan. Zo’n twee-derde daarvan heeft aangegeven ook mee te willen doen aan de expositie.  De deelnemers kwamen uit de gehele gemeente Heusden, en zelfs uit Waalwijk en Den Bosch.
Het adres van D’n Elshof is: Th. J. Rijkenstraat 10A, 5154 AK Elshout. Voor nadere informatie kunt u een mail sturen aan: [email protected]