FC25 toernooi in de herfstvakantie

11 okt , 15:40 Nieuws
fc25 gamen 1
Stichting de Schroef
Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie? Doe mee met het FC25 toernooi op 19 oktober.
Ben jij een gamer met een passie voor FC25? Wil je een PlayStation 5 winnen voor jouw vereniging? Of vind je het gewoon leuk om te komen gamen in de herfstvakantie? Kom dan naar VV Haarsteeg om te gamen!
Op zaterdag 19 oktober van 11:00-14:00 uur organiseren Stichting de Schroef en VV Haarsteeg een NEXT LEVEL FC25 toernooi. Speciaal voor jongeren van 12 tot en met 20 jaar, ook voor niet VV Haarsteeg leden. Natuurlijk zijn er toffe prijzen te winnen. Zo kan je een PlayStation 5 winnen voor jouw vereniging. De kantine van VV Haarsteeg wordt omgetoverd tot een ware eSports arena. Het is een FC25  toernooi met minimaal 3 poule wedstrijden op de PlayStation 5, een spannende knock-out fase en toffe prijzen. Heb je niks met FIFA, maar wil je wel gamen? Er zijn ook leuke beweeggames waarbij je je reactiesnelheid en andere (beweeg) skills kunt testen en trainen. Maar je kunt ook gewoon lekker gamen op de PS5 en leuke spellen spelen op de VR brillen. Wat jij wil: The Power is yours! Het event is gratis, wij zorgen voor drinken en een versnapering. Wel graag even van te voren aanmelden via https://ap.lc/Kahjy
NEXT LEVEL is een initiatief van de Stichting de Schroef, de Bibliotheek Heusden, Amare zorgcoaching, Prisma en Jongerenwerk Bijeen. Kijk voor meer informatie over NEXT LEVEL op de website van Stichting de Schroef.