Gamen, boekie en voorlezen in de bieb

05 okt , 9:12 Nieuws
image00014
Bibliotheek Heusden
De aankomende periode hebben we bij de Bibliotheek Heusden weer van allerlei activiteiten voor kinderen op de planning! Ben jij erbij?
Voorlezen in de Bibliotheek
Voor de kleintjes van 2 tot 4 jaar organiseert de Bibliotheek Heusden iedere vrijdag in een andere bieb een leuk voorleesmoment. We starten elke keer om 11.00 uur. Op vrijdag 18 oktober komt er een speciale gast langs in de Bibliotheek Drunen. Janneke van de Laar komt voorlezen uit haar eigen geschreven kinderboek: ‘Feetje in haar eentje’. Daar wil je bij zijn! Loop gewoon binnen en schuif gezellig aan.
feetje in haar eentje 1
Boekie in de Bieb
Boekie big komt in de maand oktober terug naar de Bibliotheek Oudheusden voor een voorstelling. Hij komt lekker eigenwijs een week ná de Kinderboekenweek. Kinderen graag aanmelden, begeleiders kunnen gewoon aansluiten.
Gamen met Next Level
Ook dit najaar kan je weer komen gamen in de Bibliotheek! Elke eerste zaterdag van de maand in de Bibliotheek Vlijmen en elke derde vrijdag van de maand in Bibliotheek Drunen staan de Playstations, Nintendo’s en computers voor je klaar. Aanmelden is niet nodig.
Voor meer informatie over deze activiteiten ga naar: www.bibliotheekheusden.nl/activiteiten