Geen stress meer op je computer of smartphone?

21 sep , 17:49 Nieuws
microsoft cursus
Vanaf 1 oktober 2024 start weer een nieuw seizoen met cursussen van Seniorweb in De Bibliotheek. Denk aan verschillende computercursussen als: Klik & Tik, tabletlessen, Windows 11, Office 365, DigiD.
Veel mensen in Nederland ervaren problemen met de computer, tablet of telefoon. En dat terwijl de samenleving steeds meer digitaliseert. Zaken met de overheid regel je online, je afspraak in het ziekenhuis maak je digitaal en geldzaken regel je met internetbankieren. Handig. Maar soms ook lastig.
Heb jij hier moeite mee en heb je altijd al willen leren werken met de computer? Dan zijn de cursussen in De Bibliotheek misschien wel iets voor jou. Tijdens deze trainingen volg je individueel lessen en oefen je hoe de computer werkt. Samen met vrijwilligers van de Bibliotheek en Seniorweb leer je bijvoorbeeld e-mailen, een DigiD aanvragen of online informatie opzoeken.
Daarnaast biedt Seniorweb groepscursussen aan voor de tablet en voor Windows11. Vraag in de Bibliotheken Drunen, Oudheusden en Vlijmen naar de mogelijkheden en overleg welke cursus het beste bij je past.
Elke week kun je ook in het Digicafé terecht voor losse vragen over je smartphone, tablet of e-reader. Loop ook eens binnen bij het Taalhuisspreekuur of het spreekuur van het informatiepunt. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar: www.bibliotheekheusden.nl/cursussen