Zangeres en songwriter Delise doet muzikale begeleiding bij Kerkdienst

21 sep , 16:24 Nieuws
protestantse kerk
De Protestantse Kerk in Nederland is deel van de wereldwijde gemeenschap waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. De Protestantse Kerk in Nederland is vindplaats van geloof, hoop en liefde. Heusden.Nieuws plaatst allerlei informatie van de Protestante kerk Drunen Vennestraat 57.
Aanvang Kerkdienst op zondag 22 september 2024 om 10.00 uur en deze zondag is het Startzondag, waarin we het begin van het kerkelijk seizoen vieren. Het thema zal zijn “Als Nieuw”. De dienst wordt geleid door ds. Bram Wassenaar. 
Zangeres en songwriter Delise (1987) zal ons muzikaal begeleiden en ook van haar eigen werk laten horen! Ze heeft een heldere eigen stijl met haar Nederlandstalige popliedjes gemixt met pop-rock. Een voorproefje is te horen via Spotify of YouTube (https://www.youtube.com/@DeliseMusic).
Haar moderne muziekstijl past mooi bij het thema van de Startzondag: 'Als nieuw'
Er is kinderkerk. De dienst is ook te beluisteren via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21870 of www.kerkdrunen.nl
Na de kerkdienst drinken we koffie in de kerk.
Overzicht activiteiten in de komende week/weken
Donderdag 19 september 10.00-12.00 uur Koffiedrinken en werken in Samentuin Open Hof Zondag 22 september 10.00 uur Kerkdienst met ds. Bram Wassenaar Met medewerking van zangeres en songwriter Delise. Er is Kinderkerk  Open Hof