Hart voor Haarsteeg houdt voor de derde keer originele Landmarkt

jun 13 , 17:00 Nieuws
wgz 4640
In de kern Haarsteeg, op en rond het plein van de Lambertuskerk en cafetaria Het VerBonth wordt op zondag 23 juni van -12.00 tot 16.00 uur- de zogenaamde Landmarkt gehouden. Het is voor de derde keer dat deze markt georganiseerd wordt. Het organiserend comité heeft weer alles in het werk gesteld om er een supergezellige en originele Landmarkt van te maken, met alles erop en eraan.
Hopelijk zijn de weergoden de Landmarkt goed gezind.
De Landmarkt wordt om de twee jaar georganiseerd. Vorig jaar was er de zogenaamde “Verkoop op d’n dam”, waar ook veel belangstelling voor was. Dit evenement is in 2025 weer aan de beurt.
Tussen 12.00 uur en 16.00 uur worden de bezoekers aan deze Landmarkt getrakteerd op demonstraties en presentaties van al wat er leeft in en rond het gezellige dorp Haarsteeg. Op de twee pleinen komen een groot aantal kramen te staan. Het spreekt voor zich dat het leuk ingerichte kramen zijn, want elke vereniging, club of particulier wil graag aandacht voor zijn handel, koopwaar of voor het ideële doel. Dus is er voor elk wat wils: van creatieve hebbedingen, brocante spulletjes,
wgz 4650
Bourgondische- en ambachtelijke streekproducten tot de mogelijkheid om je creatieve talent te ontdekken. Heel veel zaken zijn natuurlijk te koop, dus vergeet naast een goed humeur vooral uw portemonnee niet.
Op deze landmarkt is ook plaats voor echte vakmensen. Ook op het gebied van groendecoraties laten deskundigen zien wat er allemaal mogelijk is. En natuurlijk ontbreken de koudegrond- boeren op deze speciale markt niet.
De Jeu de Boules-vereniging geeft een workshop en toneelvereniging Ernst en Luim gaat speciale aandacht aan kinderen besteden De liefhebbers van oude tractoren kunnen hun boerenhart ophalen,
want fraaie oude machines dienen als decorstukken voor de markt. Ook zullen er een aantal andere oude voertuigen te zien zijn. Als klap op de vuurpijl heeft het organisatiecomité een bekende Haarsteegse band, “the JB Experience”, gecontracteerd, die aan het eind van de Landmarkt twee liveoptredens verzorgt.
De organisatie heeft tevens Zeemanskoor “Deining” weten vast te leggen. Zij trekken over de markt en zorgen voor gezellige muziek.
Hart voor Haarsteeg hoopt dat vele belangstellenden de Landmarkt zullen bezoeken. Bij extreem slecht weer, gaat de markt niet door.
Voor meer info: [email protected] .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een