Herdenkingsavond bij TOON donderdag 2 november

26 okt 2023, 11:27 Nieuws
herdenkingsavond toon
Op donderdagavond 2 november denken wij bij TOON aan iedereen die we verloren hebben en aan iedereen die iemand verloren heeft. Samen staan we stil bij verlies en koesteren we de herinneringen.
Lichtjes en gedichtjes
Tussen 18.30 – 21.00 uur kun je bij TOON binnenlopen voor een avond vol ontmoeting en verbinding. We branden kaarsjes voor jouw naaste en noemen zijn of haar naam. Met gedichten geven we woorden aan het verdriet en gemis dat we voelen. Er is ruimte voor een fijn gesprek of tijd om gewoon even stil te zijn.
Brief aan de hemel
Jaren geleden begon een mevrouw persoonlijke brieven te schrijven aan haar man die enige tijd geleden overleden was. Eerst vond ze dat een beetje vreemd. Maar ondertussen merkte ze dat het schrijven van die brieven haar geweldig hielpen bij het verwerken van het verlies.
Op 2 november biedt TOON jou de gelegenheid zelf een brief aan de hemel te sturen. De inhoud kan van alles zijn. Een gedicht, misschien zijn er vragen, of gewoon een “praatje”. Wie weet wil je nog iets tekenen. Daarna kan de brief symbolisch naar de hemel worden verzonden door deze in de vlammen van de vuurkorf te werpen. Met de warmte zal de brief omhoog kringelen en aankomen in de hemel.
Je bent van harte welkom op donderdag 2 november tussen 18.30 – 21.00 uur.
TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15 5141 EN Waalwijk
0416 – 652734
www.inloophuistoon.nl
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail