Hoe komt het nieuws op Heusden.Nieuws?

03 jun 2022, 11:55 Nieuws
macbook screenshotnw 915x518 1
Heusden.nieuws
Heusden.Nieuws.nl is de laatste jaren uitgegroeid tot de bekendste lokale nieuwssite in de gemeente Heusden en omstreken. Vanaf 2014 timmert deze nieuwssite aardig aan de weg - met veel succes.
Mooie cijfers
Per dag bezoeken gemiddeld 10.000 mensen site. Daarnaast heeft Heusden.Nieuws vele volgers via Facebook, Twitter en Instagram. Tevens worden er iedere dag bijna 4.000 nieuwsbrieven per mail verzonden. Veel ondernemers adverteren inmiddels met een banner op deze mooie en overzichtelijke nieuwssite.
Hoe komt Heusden.Nieuws aan zijn berichten?
Die vraag wordt regelmatig gesteld. Het grootste deel van het nieuws wordt aangeboden door derden: verenigingen, organisaties en particulieren. Vaak levert men zelf foto aan. Je moet er dan zeker van zijn dat deze foto’s rechtenvrij gebruikt mogen worden.
Attentiewaarde
Heusden.Nieuws plaatst deze nieuwsberichten op het meest geschikte moment op de website om een zo groot mogelijke attentiewaarde te genereren. Als een bericht bedoeld is voor over tien dagen, dan zorgt de redactie ervoor dat het op tijd geplaatst wordt. Indien de berichten niet rechtstreeks zijn aangeboden, maar wel van belang kunnen zijn voor de lezers van Heusden.Nieuws, dan wordt altijd de bron erbij vermeld.
Breed bereik
De redactie wil de bezoekers niet overrompelen met te veel berichten op één dag. De redactie doseert het, zodat het voor de bezoekers prettig is om te volgen/lezen. De berichten die worden geplaatst komen ook op Facebook en Twitter. Uiteraard mogen alle berichten gedeeld worden.
Fotografen
Heusden.Nieuws heeft een team van vrijwillige fotografen die bij beschikbaarheid graag langskomen om activiteiten, festiviteiten en officiële gelegenheden in beeld te brengen. Soms pakken de fotografen op locatie wel eens de pen ter hand en schrijven ze een kort verslag.
Interesse?
Wil jij ook graag nieuws delen over de gemeente Heusden? Dan kun je dit nieuws altijd melden via [email protected] . Vind je het leuk om regelmatig stukjes te schrijven of reportages van activiteiten in de gemeente Heusden te maken? Laat het dan weten via bovengenoemd mailadres.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail