Jan van Daelen en Willie Bool winnaars kaarten bij KBO Elshout

29 apr 2023, 16:09 Nieuws
prijsuitreiking kaarten 28 4 5
Vrijdag 28 april was het zover want dat was de laatste kaartavond van dit seizoen van KBO Elshout en dan wordt de winnaars van het seizoen bekend gemaakt. En daar komt heel wat telwerk bij kijken want niet iedereen was op alle dagen aanwezig maar gelukkig is er de computer die het rekenwerk doet.
Om 19.30 uur waren alle tafels bezet en konden de namen bekend gemaakt worden alvorens met kaarten te beginnen. Deze laatste avond telt dan niet meer mee voor de punten maar is een afsluiting van een gezellig kaartseizoen. Alle winnaars kregen een waardebon en een bos bloemen. Helaas waren niet alle winnaars aanwezig dus een winnaarsfoto kon niet gemaakt worden. De afwezigen hadden waarschijnlijk niet verwacht dat ze het zo goed gedaan hadden maar zij kregen hun prijs thuisbezorgd.
Winnaars voor het rikken waren:
1steprijs: Jan van Daelen
2 de prijs: Lia Knippels
3deprijs: Kees Muskens
Voor het jokeren:
1 ste prijs: Willie Bool
2deprijs: Thea van der Wiel
Het nieuwe seizoen start weer in september. Volgens traditie op de tweede en vierde vrijdag van de maand. Het begint om 19.30 uur en inschrijven kan vanaf 19.00 uur. Het kaarten is een activiteit, georganiseerd door KBO en iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. KBO Elshout heeft meer leuke activiteiten maar daar moet je wel lid voor zijn.
Kijk maar eens op de website . Een lidmaatschap kost € 28.00 per jaar en verschillende ziektekostenverzekeringen vergoeden daarvan € 25.00 dus eigenlijk ben je voor € 3.00 al lid. Een koopje in deze tijd.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail