Jeugd Vakantie vreugd Drunen pakt uit met een geweldig mooi programma: Schrijf je nu in.

09 jun , 7:30 Nieuws
heusden online 2023 4 kindermarkt
Jeugd vakantie vreugd Drunen wordt weer een vol programma met diverse nieuwe onderdelen. Inschrijvingen staan open bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen.
Early bird korting is t/m 30 juni 2024.
Na het grote succes van afgelopen jaar toen er 2135 kinderen mee hebben gedaan bij alle onderdelen tijdens de jeugd vakantie vreugd Drunen week. We hebben ook dit jaar ons best gedaan om een leuk en divers programma te maken met maar liefst 70 onderdelen. Zodat er voor alle kinderen iets leuks in het programma staat.
De JVV week is van zondag 11 augustus t/m zaterdag 17 augustus Schijf je nu in voor de JVV-week
en ben verzekerd van een plekje bij jouw favoriete activiteit! t/m 28 Juli kun je online inschrijven via onze website. Wees er snel bij en profiteer t/m 30 juni van onze Early Bird korting.
Je betaalt dan slechts €2.50 per activiteit in plaats van €3.50. Mocht je nog niet weten of je op vakantie gaat, dan kun je ook ter plekke bij een onderdeel inschrijven, maar let op, vol=vol.
Bij vrijwel bij alle onderdelen kun je ter plekke inschrijven. Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website of in het boekje (jvvdrunen.nl/boekje, blz. 25).
Via Stichting Leergeld Heusden kun je met een kindpas aan 10 onderdelen gratis meedoen, mocht je toch voor meer onderdelen willen inschrijven dan kun je gebruik maken van de regeling van de gemeente. Ouders met een Heusdenpas krijgen namelijk 50% korting. Inschrijven via stichting leergeld kan t/m 14 juli.
Als kinderen van stichting leergeld ter plaatsen bij een onderdeel willen inschrijven krijgen ze op vertoon van de Heusdenpas 50% korting.
De kinderen van 4 en 5 jaar kunnen dit jaar via de online inschrijvingen ook aan 15 onderdelen gratis meedoen om zo kennis te maken met onze stichting. Als je bij het onderdeel zelf inschrijft tijdens de JVV week betaal je wel het gewone tarief. Tevens worden de Toneelworkshop en het onderdeel de fietsvaardigheden gratis aangeboden.
Kinderen uit de Oekraïne en andere landen worden door ons hartverwarmend onthaald. Ook in Drunen en omstreken worden vluchtelingen opgevangen. Om de kinderen onder deze vluchtelingen snel thuis en welkom te laten voelen en om even alle zorgen te vergeten, mogen zij kosteloos deelnemen aan de JVV-week.
Iedereen moet mee kunnen doen en niemand hoeft aan de kant te staan. Actief meedoen betekent meedoen aan een groter geheel, een plekje hebben en erkenning krijgen. Door jongeren in achterstand situaties te laten meedoen, verkleinen we de kans op ongelijkheid. Dat sluit helemaal aan bij het doel van onze stichting.
Het programma is heel divers, Er zijn een aantal nieuw onderdelen in het programma zoals een echte Stormbaan, Tennis, Kickboksen, een Spooktocht, het Laser Gamen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en Klieder kleinen bij de Pieck in de Voorste Venne.
Mega Zonnebloem stoepkrijt kleurwedstrijd
Op het allerlaatste moment is de stichting benadert door Guido van de Krabben centrum manager van de Gemeente Heusden om de Mega Zonnebloem stoepkrijt kleurwedstrijd te organiseren.
Dit jaar zie je de zonnebloem vaak voorbij komen in Drunen. Dat doen we omdat schilder Vincent van Gogh er heel beroemd mee is geworden en in de omgeving de Drunense Duinen heeft gewoond. En gewoon omdat de zonnebloem lekker kleurrijk is, Drunen opfleurt en omdat de Zonnebloem verbindt.
Om de Zonnebloem ook op het Raadhuisplein te laten stralen organiseren we op Dinsdagmiddag 13 augustus een Mega Zonnebloem Stoepkrijt Kleurwedstrijd. Ga jij voor de mooiste Zonnebloem, dan kun je een toffe prijs winnen. Dat mag alleen, je mag ook met vriendjes en vriendinnetjes samen een toffe creatie
maken.
Alle Zonnebloem achtige creaties zijn welkom; dus leef jij uit op het grote plein; midden in Drunen. De activiteit is gratis en wij zorgen voor ranja en iets lekkers.
Je kunt kennis maken met een aantal sportverenigingen zoals de DAK met de atletiek, Crossfit met de Bootcamp, de Volleybal, de Handbal, de Basketbal, de Padel bij Padel Plaza te Waalwijk, de Hockey, de Basketbal. ASM sport met het Kickboksen en de Tennis bij Achter de Bogen en het voetbal bij FC Drunen en de Judo.
We hebben een aantal creatieve onderdelen zoals de Speelwinkel, Crearette, het schilderen, en het timmeren. Maar we hebben ook een aantal leuke doe dingen zoals Monkey Town, JumpXL, Midgetgolf, de Bowling Crearette, en de Glow in de The Dark Midgetgolf. En niet te vergeten Speellekkerland en het Schat zoeken en laser gamen. Of ga naar onze vernieuwde Bingo toe. Bij de bingo hebben we dit jaar als hoofdprijs Efteling entree kaarten. Of kom met je favoriete knuffel naar de Poppen en Berenbureau.
Dit jaar sluiten we de week weer af metonze prijsuitreikingin Buurthuis de Stulp op zaterdag 17 augustus van 18.30 tot 20.45uur. Hier worden alle kinderen die een prijs hebben gewonnen bij een onderdeel in het zonnetje gezet.
De kinderen krijgen een lootje bij elke activiteit waar ze geweest zijn. Hoe meer activiteiten, hoe meer lootjes, en dus meer kans op mooie prijzen! Er zijn entree kaarten van Duinoord en de Efteling te winnen. En nog veel meer. De trekking van de loterij vindt plaats tijdens de prijsuitreiking. Let op, je moet echt aanwezig zijn bij de trekking om kans te maken op prijzen.
Ons volledige programma is terug te vinden in het boekje via jvvdrunen.nl/boekje of op onze website jvvdrunen.nl.Met 70 onderdelen is er genoeg keuze voor iedereen. Schrijf je kinderen in zodat ze een hele leuke afsluiting van de zomervakantie hebben.
Inschrijven kan via de website: https://inschrijven.jvvdrunen.nl .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail