Jeugdtoneel O.N.S. speelt in november weer twee voorstellingen

01 okt , 15:53 Nieuws
1066203
ONA
Op zaterdagavond 2 november en zondagmiddag 3 november aanstaande speelt de jeugd van ONS weer twee voorstellingen! Eerst zal de jongste jeugd, onder leiding van Demi en Koen, het stuk "Het mysterie van de verdwenen Egyptische diamant" vertonen aan het publiek. 
In het stuk willen de boeven Sjakie en Gerrit een hele dure diamant stelen uit het museum van Hermelijntje. Vermomd sluipen ze bij de onthulling van de diamant het museum binnen. Brutus staat al klaar en ook Sonja en Brenda zijn al aanwezig om het hele spektakel vast te leggen. Veel bijzondere bezoekers komen naar het museum. Maar de onthulling loopt niet zoals verwacht....Komt u kijken hoe dit afloopt?
Norain en Cristel, regisseurs van de oudste jeugd, hebben dit jaar gekozen voor het stuk "Assepoes Inc." In dit stuk hoeft Assepoester niet meer te werken, maar ze verveelt zich hierdoor te pletter. Omdat Assepoester denkt dat ze niet de enige zal zijn die hier last van heeft, richt ze "Assepoes Inc." op. Dit is een arbeidsbemiddelingsbureau voor vrouwen van stand. Het is haar missie om dat speciale talent te ontdekken en passend werk te vinden voor al haar cliënten. Maar de drie dochters van barones Reinalda maken het haar wel héél moeilijk! U wilt vast weten hoe dit afloopt.
U ziet, twee heel verschillende stukken op één avond. Komt u kijken naar deze toppers? De voorstellingen vinden plaats in De Voorste Venne in Drunen en kaartjes zijn te koop via de website www.toneelverenigingona.nl.
Kaartjes zijn ook op donderdagavond 17, 24 en 31 oktober tussen 19.30 en 20.15 uur te koop in de hal van De Voorste Venne. Op 2 en 3 november kunt u vanaf een half uur voor aanvang van de voorstellingen ook nog kaartjes kopen.