JM van Delft & zn sponsort Talentenfabriek V.V. N.E.O.’25

jun 13 , 14:00 Nieuws
afbeelding2 20240612070537496
Het eerste elftal van v.v. N.E.O ’25 speelde zaterdag 8-6 de belangrijke wedstrijd voor promotie naar de 3e klasse. Voorafgaand werd de Talentenfabriek gepresenteerd aan de supporters van de vereniging. De talenten, allen tussen de 2 en 5 jaar oud, droegen een trui gesponsord door gevelbouwer JM van Delft & zn uit Drunen.
De Talentenfabriek is opgericht door een aantal ouders, die hun en ook andere kinderen, kennis willen laten maken met voetbal en de mooie vereniging v.v.N.E.O. ”25. Inmiddels is er al een fanatieke club kinderen en ouders betrokken bij dit elftal. Ons motto is “ Samen kennis maken met voetbal ”. Dit houdt in dat kind en ouder/ verzorger samen deelnemen aan de training en ook beurtelings, waar mogelijk, een oefening verzinnen.
Geïnteresseerd geworden?? Kom gerust een keer vrijblijvend meedoen met de Talentenfabriek op woensdagavond. Kinderen onder de 6 jaar zijn vrijgesteld van contributie (aanmelden of meer info [email protected] ).
Rest ons nog JM van Delft & zn te bedanken voor het sponsoren van de prachtige truien.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail