KBO Nieuwkuijk sluit weer traditioneel het zomerseizoen

17 sep , 17:16 Nieuws
20240911 154901
Op woensdag 11 september toog een groot aantal leden van KBO Nieuwkuijk naar het patronaat in Nieuwkuijk. De zaal ging om 12.15 uur open en men kon plaatsnemen aan de tafels. Om 12.30 uur nam een bestuurslid het woord en heette de aanwezige leden van harte welkom.
Na een moment van stilte kon men genieten van een voor onze leden traditionele koffietafel. Deze keer hadden we ten opzichte van eerdere edities, niet gekozen voor overvolle tafels, maar iedereen kreeg een eigen bord met zijn of haar eigen broodbeleg. Deze koffietafel wordt sinds jaar en dag gehouden bij zowel de opening als bij de sluiting van het zomerseizoen. Het is een uitgebreide broodmaaltijd met thee en koffie, waarbij voor onze leden het samenzijn en gezelligheid het belangrijkste is. Dan kan men weer eens gezellig bijpraten.
Ook het gezamenlijk eten is voor onze leden zoals voor iedereen erg belangrijk. Onder het genot van hapjes (o.a. mini saucijzenbroodjes, meloen met ham en een slaatje) en een paar drankjes konden onze leden na de maaltijd genieten en meezingen met een geweldig optreden van Johan van der Lee, een plaatselijke muzikant. Tijdens de pauze werden er lootjes verkocht voor een loterij waarmee leuke prijsjes te winnen waren.  Toch kwam er het onvermijdelijk einde aan een heel gezellige middag. Ook in deze financieel moeilijke tijd vindt KBO Nieuwkuijk het belangrijk om te verbinden en om deel te hebben in het wel en wee van onze leden. Mede door KBO Nieuwkuijk en de partners van KBO Brabant, de fondsen Dioraphte en RCOAK is deze middag  geheel kosteloos aangeboden aan de leden. Ook zeker weer hulde en dank voor onze vrijwilligers die alles mee klaarzetten/opruimden en deze middag met tomeloze inzet hebben verzorgt
Ook lid worden van een bruisende seniorenvereniging?
 Loop eens binnen op donderdagmiddag bij een activiteit. Op de eerste en derde woensdagavond van de maand is er een kaartavond met rikken en jokeren. Op maandagmiddag is onze handwerkclub actief bezig. Alle activiteiten vinden plaats in het Patronaat in Nieuwkuijk. Op deze middagen en avond zijn ook niet-leden van harte welkom. Voor onze leden organiseren we meerdere gezellige middagen, zoals Sinterklaas, Kerst, Themamiddag, High Tea, Nieuwjaar en nog andere middagen.
Voor informatie kunt u mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met 06-12445186.