Klimaatverandering: Wat weten we en wat doen we eraan?

06 sep 2023, 15:18 Nieuws
earth 216834 1280
Gaat klimaatverandering u aan het hart? Volg dan op donderdag 14 september vanaf 19.30 uur in de Cultuurtoren Honsoirde in Nieuwkuijk, Abdijlaan 3, de lezing van Tinus Pulles, gepensioneerd milieu-, duurzaamheids- en klimaatwetenschapper. Toegangsprijs: € 10,-.
Tinus (Waalwijk, 1948) studeerde natuurkunde aan de universiteit Leiden en promoveerde in 1978. Met Tinus Pulles heeft Honsoirde iemand binnengehaald die weet van de hoed en de rand, zo blijkt uit zijn levensloop, waarvan hieronder een impressie.
Zo was Pulles werkzaam als modelleur luchtkwaliteit bij de provincie Zuid- Holland, waarna interdisciplinaire milieuwetenschappen bij de Universiteit Groningen zijn aandachtsgebied vormden. Later, gedurende 23 jaar, was dat de interactie tussen wetenschappelijke informatie en gegevens enerzijds en beleidsprocessen anderzijds, bij TNO. Na zijn pensionering is hij zo nu en dan nog betrokken bij deze onderwerpen, onder andere via social media. Kijk voor meer informatie op.
honsoirde
Pittige discussie
Als op 5 oktober de – ongetwijfeld pittige - discussie losbrandt die Honsoirde organiseert over natuur, milieu, landschap en biodiversiteit, is de informatie van Pulles voor deelnemers ongetwijfeld een welkome aanvulling. Deskundigen op de betreffende gebieden gaan die avond met elkaar in gesprek. Mensen die graag willen meepraten of alleen willen luisteren, kunnen zich daarvoor aanmelden op de site van Honsoirde: www.honsoirde.nl/lezingen/ .
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail