Ouder MeetUp: Vakantie Help! Mijn kinderen hebben vakantie!

jun 12 , 18:30 Nieuws
ouder meet up vakantie
In juni vindt er weer een Ouder MeetUp plaats in de Bibliotheek Vlijmen met deze keer het thema: 'Help! Mijn kinderen hebben vakantie!'. Kindertherapeut Lonneke Sanders geeft tips over hoe je je kan voorbereiden op de onrust die de vakantie van je kinderen kan meebrengen.
Iedereen keek reikhalzend uit naar het moment dat dan eindelijk de vakantie aanbrak. Nu kan het grote ontspannen beginnen. Althans, dat dacht je. Geen wekker, geen taxi spelen van en naar sport, kinderen die lekker aanrommelen in en rond het huis. Alle tijd voor elkaar en alle tijd voor de kids om te spelen. Eindelijk een beetje rust. En toen brak de eerste vrije vakantieweek aan en was die verwachte rust ver te zoeken: chaos, lange tenen, emotie explosies, zoeken naar het nieuwe ritme en de dynamiek tussen alle gezinsleden enzovoorts.
Misschien herken je je helemaal hierin, misschien is het een persiflage van iets herkenbaars.
Vaak ontstaat er bij kinderen in eerste instantie onrust als een vakantie aanbreekt. Gelukkig kun je je hierop voorbereiden en zijn er zeker dingen die je kunt doen om de rust terug te brengen en enigszins te bewaren. Zo vlak voor de zomervakantie kun je die tips wel gebruiken toch?
Wil jij hier meer over horen en de nodige tips en tricks vergaren? Kom dan op 24 juni om 20.00 uur naar de Bibliotheek Vlijmen. Entree is gratis. Aanmelden kan via: www.bibliotheekheusden.nl/activiteiten
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een