Concert De Toestand bij het Gouverneurshuis

jun 12 , 17:00 Nieuws
0008 230406 toestand 2 c k1
Deze Haarlems-Amsterdamse formatie rond frontvrouw Jeninke de Jong heeft haar wortels in de kleinkunst, jazz, dance en funkrock, en maakt hedendaagse shows voor theaters en poppodia met elektronische hiphop, triphop, dubreggae en downtempo songs met Nederlandse teksten, vette beats en knapperige koortjes. "Hier gaat u meer van horen, ook bij ons", zei Kick van der Veer toen de single De Kus van De Toestand op de landelijke radio debuteerde in september 2023 bij het programma Andermans Veren.
Vorig jaar speelde De Toestand al in het Gouverneurshuis hun muziektheatervoorstelling De Toestand van de Liefde. Dit keer spelen ze op een zomerse avond in onze prachtige tuin volop muziek (mits het weer het toelaat!): eigen repertoire afgewisseld met covers van onder andere Kurt Weill, Amy Winehouse, Annie M.G. Schmidt en Eartha Kitt.
Onze band bestaat uit:
  • Jeninke de Jong : Tekst en zang
  • Leo Bou wmeester: pianist (La Pat, Jeroen Willems, Astrid Seriese, I Compani, Frans van Deursen, Beatrice van de Poel, Ludique)
  • Gerrie Spaansen : elektronisch percussionist, beats & samples (o.a. Voz, Clifton Twins, Captain, My Captain, Knotwilg)
  • Florean Kruijswijk Janse n : Bassist (Another Brick, Zettai)
Concert De Toestand , 6 juli 2024 van 20u – 22u
Tuin van het Gouverneurshuis (mits het weer het toelaat!)
Tickets €17,50. Reserveren www.gouverneurshuis.nl/cultuur-agenda
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail