Parochie Wonderbare Moeder: Familiepastoraat ‘Samen ver-wonder-en’ gaat van start

jul 09 , 13:08 Nieuws
img 2430 915x518 1
Binnen de Parochie Wonderbare Moeder starten we in oktober met het Familiepastoraat. Een vorm van catechese waarbinnen de voorbereiding op de sacramenten van de eerste heilige communie en het heilig vormsel plaatsvindt. Dat is nieuw dit jaar.
Het Familiepastoraat heeft als doel om samen met kinderen/tieners van alle leeftijdsgroepen én hun ouders een gemeenschap te vormen rondom geloof. Wij gaan starten met 5 groepen van kinderen/tieners van verschillende leeftijden:
Ook voor de ouders is er een programma binnen het Familiepastoraat, omdat samen groeien in geloof een vruchtbare bodem daarvoor vraagt binnen de gezinnen.
Het Familiepastoraat vindt plaats op één zaterdag per maand, van 17.00 tot 20.00 uur in de St. Lambertuskerk te Drunen. We beginnen met een moment van samenkomst in de diverse deelgroepen waar we leren over God en Jezus, waar we creatief bezig zijn met ons geloof. Daarna eten we samen. De middag sluiten we af met een familieviering waarin zowel de kinderen als de ouders betrokken worden. Uiterlijk 20.00 uur is het programma klaar.
Kom naar de informatieavond
Hebt u vragen over dit programma en wat dit voor u en uw kind(eren) betekent. Daarom organiseert men op maandag 2 september om 20.00 uur een informatieavond over het Familiepastoraat in de kerk van Drunen. Heel welkom! Het duurt ongeveer tot 20.45 uur. Heeft u vragen die u vooraf wilt stellen, neem dan contact op met het parochiesecretariaat (tel. 0416-372215, di-vrij tussen 09.00-12.00 uur) of e-mail naar [email protected] ).
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail