Repair Café Drunen bestaat 10 jaar

01 apr 2023, 11:31 Nieuws
repair cafe
Repair cafe Drunen
Dit voorjaar is het 10 jaar geleden dat het Repair Café Drunen in de Stulp van start ging. De afgelopen 10 jaar is gebleken dat het in een behoefte voorziet. In totaal werden 1193 kapotte spullen ter reparatie aangeboden en 704 daarvan konden worden gerepareerd, bij 163 kapotte spullen werd een advies voor reparatie gegeven. Een waardevolle bijdrage aan de vermindering van onze afvalberg.
Op de eerstvolgende reguliere Repair Café avond:12 april zal het jubileum gevierd worden. Wethouder van den Bosch en het bestuur van de Natuur- en Milieuvereniging (waar het Repair Café onderdeel van is) zullen aanwezig zijn. We willen deze avond een feestelijk tintje geven: een toespraakje, iets lekkers bij de koffie/thee en een korte muzikale omlijsting. Het officiële deel start om 20.00 uur.
De reparaties starten om 19.00 uur. Een heel team van vrijwillige, deskundige reparateurs staat voor u klaar. Iedereen is – met zijn of haar te repareren fiets, elektrisch apparaat, naaiwerk, etc. – van harte welkom. Een kleine attentie ligt voor u klaar!
De avond vindt plaats in wijkcentrum De Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen, ingang via de zijdeur van het gebouw aan de Beethovenlaan.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail