Steekpartij op vakantiepark in Kaatsheuvel

06 mrt 2022, 9:01 Nieuws
20220305213639 fpmb1529
Bij een steekpartij op vakantiepark Europarcs in Kaatsheuvel zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt. Volgens de politie gaat het om een ruzie in de relationele sfeer. De politie arresteerden twee verdachten op verdenking van vernieling en mishandeling De politie rukte met meerdere wagens uit.
Twee mannen raakten gewond. De politie ontving een melding van een steekincident in een chalet aan de Van Haestrechtstraat. Twee mannen in de chalet hadden verwondingen en werden naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 30-jarige man uit Kaatsheuvel en een 36-jarige man, woonplaats onbekend. Ze zijn vermoedelijk met keukenmessen verwond. Ook waren de ramen van de chalet ingeslagen. Het ligt in de relatiesfeer. Agenten namen twee keukenmessen in beslag en arresteerden twee verdachten, een 43-jarige man en een 27-jarige man, waarvan de woonplaatsen onbekend zijn. Ze zitten vast voor nader onderzoek.
Op het vakantiepark wonen veel migranten en in het verleden waren ook al verschillende incidenten. Het is de bedoeling dat de migranten gefaseerd vertrekken en andere huisvesting krijgen.
20220305203649 fpmb1501
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail