Toneelvereniging ONA zet weer een klucht op de planken!

31 mrt 2022, 16:25 Nieuws
ona drunen
Toneelvereniging ONA is heel blij dat zij haar publiek eindelijk weer mag trakteren op een heerlijk avondje uit. In De Voorste Venne zet ONA op 22 en 23 april aanstaande een klucht op de planken!
In deze voorstelling is het publiek getuige van de generale repetitie van een klucht, dat zich afspeelt in een hotel, waar twee stellen stiekem hun toevlucht zoeken voor een klein avontuurtje... met elkaars partner! Waar het kamermeisje als een blok valt voor één van de heren, waar een vertegenwoordiger probeert om scheerapparaten met afstandsbediening te slijten en waar de eigenaresse haar koffers maar niet bij zich kan houden. Het is aan Hendrik om alles in goede banen te leiden, maar ja, als geen van de acteurs weet wat hij precies moet doen kan het zomaar eens ontaarden in... Chaos!
Kom genieten van deze voorstelling! Kaarten voor deze voorstelling kosten € 12,50 en zijn vanaf nu te koop via de website www.toneelverenigingona.nl. Ook zijn in de hal van De Voorste Venne op donderdag 14 en 21 april van 18.30 tot 20.30 uur kaartjes voor de voorstellingen te koop. En tot slot kunt u op 22 en 23 april vanaf een uur voor de voorstelling nog kaarten kopen. Maar let op, vol = vol.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail