Woningbouw bij voormalig Land van Ooit

11 mrt 2022, 9:11 Nieuws
11
Op Landgoed Stenenburg, het voormalige Land van Ooit, worden 120 appartementen en vijftig huizen gebouwd. Hendriks Bouw en Ontwikkeling BV uit Oss is verantwoordelijk voor de bouw. Hier worden al zeven jaar plannen voor gemaakt maar nu gaat er dan echt gebouwd worden.
De woningen zullen eerst aangeboden worden aan inwoners van de gemeente Heusden. Daarna zijn mensen van buitenaf pas aan de beurt. De verwachting is dat de start van de verkoop van de huizen eind dit jaar, begin volgend jaar van start gaat. De verkoop gaat lopen via Staete Makelaars.
img 3989 large 1024x579 1
Het bouwbedrijf heeft buiten woningbouw nog meer plannen met het landgoed. Het voormalige Roze Kasteel, Kasteel d'Oultremont, moet een horecagelegenheid worden en er komt een groot 'science park'. De hoop is hiervan te starten in het derde kwartaal met het eerste gebouw. Aan de zuidkant van het landgoed komen 56 luxe woningen voor particulieren. De gemeente Heusden heeft daarvan alle grond verkocht.
Bron: HTR
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail