Nu & Morgen week 8 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 8 aan  en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 8 met o.a Wie nomineer jij voor Dromen.Doen.Heusden Award 2019, Ondermijning in 2019, Aangepaste openingstijden tijdens Carnaval, Zienswijze op kadernotitie windenergie, Schoonmaakactie aan de oever Heusdense Maas, Militaire oefening en Bekendmakingen.

Dromen.Doen.Heusden Award 2019
Ken jij een sporter die mooie sportprestaties heeft geleverd in het afgelopen jaar? Of ken je een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? En je kent vast een ondernemer of winkelier uit je buurt die zich met zijn bedrijf inzet voor onze samenleving? Nomineer hen dan snel voor een bijzondere award: een Dromen.Doen.Heusden.-award!

Ondermijning in 2019
We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminaliteit. In Heusden werken we hard aan het bestrijden van criminaliteit. Het afgelopen jaar hebben we intensief samengewerkt met verschillende partners zoals de Politie, Woonveste, Baanbrekers en omliggende gemeenten.

Aangepaste openingstijden tijdens Carnaval
Vanwege carnaval zijn het gemeentehuis en zwembad Die Heygrave in Vlijmen en de Milieustraat en Bijeen in Drunen op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari gesloten. Op deze dagen kun je tussen 9.30 en 10.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen aangifte doen van geboorte en overlijden.

Zienswijze op kadernotitie windenergie
Er zijn 55 zienswijzen ingediend op de kadernotitie windenergie. De komende weken wegen we zorgvuldig af op welke manier dit leidt tot aanpassingen.

Schoonmaakactie aan de oever Heusdense Maas
Heb je op zaterdag 14 maart zin en tijd om mee te helpen? Meld je dan snel aan! Er wordt gezorgd voor materialen zoals handschoenen, knijpers en vuilniszakken. Je kunt je individueel of als groep aanmelden via [email protected]

Militaire oefening
Van dinsdag 25 februari tot en met vrijdag 6 maart vindt er een militaire oefening plaats in onze gemeente. Het doorgaande verkeer wordt niet gehinderd.

Nu & Morgen week-08-2020 Nu & Morgen 19 februari 2020
Nu & Morgen week-07-2020 Nu & Morgen 12 februari 2020
Nu & Morgen week 06-2020 Nu & Morgen 5 februari 2020
Nu & Morgen week 05-2020 Nu & Morgen 29 januari 2020
Nu & Morgen week 04-2020 Nu & Morgen 22 januari 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties