Nu & Morgen week 15 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 15 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 15 aandacht voor maak jij je zorgen over iemand? steun de lokale ondernemer, naar de milieustraat, aankondiging openbare informatievergadering, inzameling oud papier, sluiting avondopenstelling, gewijzigde ophaaldag en bekendmakingen.

Maak jij je zorgen over iemand?
Alles is anders door de coronamaatregelen. Maak jij je zorgen om iemand in jouw omgeving zoals heftige ruzies bij de buren of een buurtbewoner met verward gedrag? Jij kunt hieraan iets doen en deze persoon helpen!

Steun de lokale onderdermer
De verspreiding van het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen raken ons allemaal! Veel ondernemers zien jaren aan hard werken in rook opgaan. Een noodsituatie haalt vaak het beste in ondernemers naar boven, bijvoorbeeld ook bij de horecazaken in onze gemeente. Veel zaken zijn overgestapt op bezorgdiensten en afhaalpunten met bijpassende maatregelen zoals het RIVM eerder aankondigde. Naar aanleiding van onze oproep hebben onderstaande ondernemers zich gemeld. De horecaondernemer hebben een bezorgdienst of afhaalpunt. Steun onze lokale ondernemers.

Naar de milieustraat
De laatste weken is het erg druk bij de milieustraat in Drunen. Vanwege de aangescherpte maatregelen en het belang van afstand houden tegen het Coronavirus is niet wenselijk dat er flinke stroom aan inwoners naar de milieustraat gaat.

Aankondiging openbare informatievergadering
Op dinsdag 14 april, woensdag 15 april en donderdag 16 april vergaderen de raadsleden van Heusden. De vergaderingen zijn te volgen via www.heusden.nl en starten alle dagen om 19.30 uur.

Inzameling oud papier
In onze gemeente halen verschillende verenigingen oud papier op. Door de coronacrisis is niets meer zoals het was. We hebben daarom contact gehad met de verenigingen om na te gaan of ze bereid zijn het oud papier ook in deze bijzondere tijden op te halen.

Sluiting avondopenstelling
de avondopenstelling op donderdag van het gemeentehuis in Vlijmen vervalt tot 1 mei. Op de avondopenstelling op dinsdag en de reguliere openingstijden blijft onze dienstverlening onveranderd.

Gewijzigde ophaaldag
In verband met Tweede Paasdag worden containers die normaal op maandag 13 april 2020 zouden worden leeggemaakt nu op zaterdag 11 april 2020 leeggemaakt.

Bekendmakingen

Nu & Morgen week-15-2020 Nu & Morgen 8 april
Nu & Morgen week-14-2020 Nu & Morgen 1 april
Nu & Morgen week-13-2020 Nu & Morgen 25 maart 2020
Nu & Morgen week-12-2020 Nu & Morgen 18 maart 2020
Nu & Morgen week-11-2020 Nu & Morgen 11 maart 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties