Nu & Morgen week 17 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 17 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 17 aandacht voor Dodenherdenking, Tot morgen in Geerpark, Aangepaste openingstijden, Lintjesregen 2020, Verbouwen of verhuizen? huur een container, Taalhuis Heusden en de bekendmakingen

Dodenherdenking
In het jaar dat 75 jaar vrijheid centraal staat, zal de Nationale Dodenherdenking in de gemeente Heusden noodgedwongen een meer individueel karakter hebben. In overleg met de comités uit onze gemeente die jaarlijks betrokken zijn bij de organisatie van de Dodenherdenkingen kiezen we voor een individuele invulling, passend bij deze crisistijd, om deze dag een passend eerbetoon te geven.

Tot morgen in Geerpark
In Tot Morgen in Geerpark komen 38 woningen, het is een mix van hoek- en tussenwoningen, beneden- en bovenwoningen, tweeonder-een-kapwoningen en patio’s. De woningen liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark of met uitzicht op de waterslinger.

Aangepaste openingstijden
Tijdens meivakantie uitsluitend op afspraak en vervalt de avondopenstelling op donderdag.

Lintjesregen 2020
Op 24 april vindt de jaarlijkse lintjesregen plaats. Dit keer zal het in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus anders georganiseerd worden als voorgaande jaren. Daardoor vindt er ook geen bijeenkomst voor gedecoreerden plaats.

Verbouwen of verhuizen? huur een container
Als je gaat verbouwen of verhuizen ben je vooraf druk met het opruimen van je huis en kom je al die spullen tegen die je onnodig jarenlang hebt bewaard. Hierdoor heb je veel meer grof afval dan normaal.

Taalhuis Heusden
In de gemeente Heusden heeft zo’n 8 tot 11 procent van de inwoners moeite met lezen, schrijven en digitale vaardigheden. Ken jij iemand die laaggeletterd is? Breng hem of haar dan in contact met het Taalhuis Heusden.

Bekendmakingen zie Nu & Morgen 22 april

Nu & Morgen week-17-2020 Nu & Morgen 15 april 2020
Nu & Morgen week-16-2020 Nu & Morgen 15 april 2020
Nu & Morgen week-15-2020 Nu & Morgen 8 april
Nu & Morgen week-14-2020 Nu & Morgen 1 april
Nu & Morgen week-13-2020 Nu & Morgen 25 maart 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties