Nu & Morgen week 27 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 27 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 27 minder reistijd, minder inspanning én minder weet, eikenprocessierups, samen houden we Heusden schoon, bouwterrein Akkerstraat Vlijmen, raadsvergaderingen, aangepaste openingstijden gemeentebalie, tips tegen stank en vervuiling GFT-container.

Minder reistijd, minder inspanning én minder zweet
“Ik vind het belangrijk dat mijn medewerkers fit zijn. Daarom doe ik mee aan de Sjees E-bike Pool”, vertelt Ad van Delft, directeur van Van Delft Groep in Nieuwkuijk. “Drie medewerkers hebben een e-bike getest. Binnenkort doe ik dat zelf ook. De e-bike kan mensen uit de auto krijgen, dat weet ik zeker.”

Eikenprocessierups
Enkele wist je datjes

Samen houden we Heusden schoon
Samen met meester Wout en leerlingen van Kindcentum De Vlechter onthulde wethouder Mart van der Poel een bord waarop staat dat zij het gebied rondom het kindcentrum adopteren en schoon houden van zwerfafval. De kinderen gingen na de onthulling meteen aan de slag met grijpers en afvalzakken. Zo houden we samen Heusden Schoon

Bouwterrein Akkerstraat Vlijmen
Inwoners van Vlijmen kunnen al een tijdje genieten van het mooie centrum van Vlijmen. Het Plein is de afgelopen jaren flink op de schop gegaan. Inmiddels is de eigenaar van het braakliggende stuk grond aan de noordzijde ook begonnen met de ontwikkeling van een gebouw. Met de bouw van commerciële ruimten en appartementen wordt het centrum verder afgerond.

Raadsvergaderingen
Op woensdag 1 juli 2020 en dinsdag 7 juli 2020 vergadert de raad van de gemeente Heusden. De raadsvergaderingen zijn te volgen via de livestream op www.heusden.nl.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de zomervakantie, van maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus, werken ze aan de gemeentebalie alléén op afspraak.

Tips tegen stank en vervuiling GFT-container.
Bij warm weer kan het zijn dat de ‘groene’ container voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT) gaat stinken of dat er maden en vliegen op af komen
Bekendmakingen zie Nu & Morgen 1 juli 2020

Nu & Morgen week-26-2020 Nu & Morgen 24 juni 2020
Nu & Morgen week-25-2020 Nu & Morgen 17 juni 2020
Nu & Morgen week-24-2020 Nu & Morgen 10 juni 2020
Nu & Morgen week-23-2020 Nu & morgen 3 juni 2020
Nu & Morgen week-22-2020 Nu & Morgen 27 mei 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties