Nu & Morgen week 30 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 30 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 30 aandacht voor Wijkatlas 2020, Bedankt samen houden we Heusden schoon, Op vakantie in eigen regio, Bezoek aan gemeentehuis en Inwoners delen waardevolle ideeën over verkeer.

Wijkatlas 2020
Deze burenhulp bestaat vooral door een oogje in het zeil te houden, boodschappen te doen, te helpen met vervoer of afval weg te brengen. Als ze hulp nodig hebben zeggen de meeste bewoners ook dat zij zeker of waarschijnlijk kunnen terugvallen op familie, vrienden of mensen in de buurt.

Bedankt samen houden we Heusden schoon
Door de coronamaatregelen recreëren steeds meer inwoners en bezoekers in de open lucht. Daardoor troffen we de afgelopen periode op veel mooie plekjes in onze gemeente aanzienlijk meer zwerfafval aan.

Op vakantie in eigen regio
De vakantie is begonnen en veel mensen blijven thuis vanwege het coronavirus. Daardoor kun je genieten van wat De Langstraat te bieden heeft. De Langstraat is de groene vrijetijdsregio met grote toeristische trekkers als vestingstad Heusden en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Talrijke unieke parels, die een bezoek meer dan waard zijn. Doe inspiratie op en stippel jouw vakantieplanning uit via de website www.bezoekdelangstraat.nl.
Op deze website vind je het complete aanbod van horeca- en recreatieadressen, leuke winkeltjes, bijzondere uitkijkpunten en nog veel meer!

Bezoek aan gemeentehuis
Kom niet met het hele gezin en wist je dat er tijdens de zomervakantie aangepaste openingstijden hebben en alléén op afspraak wordt gewerkt? Maak makkelijk en snel een afspraak via www.heusden.nl

Inwoners delen waardevolle ideeën over verkeer
In juni 2020 kon iedereen zijn/haar ideeën online met ons delen voor de verkeersafwikkeling in en rond het centrum van Vlijmen én voor het nieuwe Gemeentelijke Verkeer- en Vervoersplan (GVVP). In totaal maakten 617 inwoners hiervan gebruik.

Bekendmakingen zie Nu & Morgen 22 juli

Nu & Morgen week-29-2020 Nu & Morgen 15 juli 2020
Nu & Morgen week-28-2020 Nu & Morgen 8 juli 2020
Nu & Morgen week-27-2020 Nu & Morgen 1 juli 2020
Nu & Morgen week-26-2020 Nu & Morgen 24 juni 2020
Nu & Morgen week-25-2020 Nu & Morgen 17 juni 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties