Nu & Morgen week 45 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 45 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 45 Gezocht, doenertjes met een droom, hoe corona mijn leven op z’n kop zet, Sjors Sportief en Sjors Creatief, heeft jouw woning al een energielabel, regel het digitaal, zien drinken doet drinken.

Gezocht doenertjes met een droom.
De gemeente Heusden zoekt Heusdense kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente
te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten. Denk bijvoorbeeld aan de opening van de Koningsspelen, Dodenherdenking, ontvangst van Sinterklaas en de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen.

Hoe corona mijn leven op z’n kop zet
Karin van der Staak uit Drunen is als verpleegkundige werkzaam op de Intensive Care-afdeling van het Tilburgse ElisabethTweeStedenziekenhuis op de locatie Elisabeth. In die rol stond ze begin dit jaar wekenlang in de frontlinie, waar ze samen met vele collega’s de eerste corona-golf bestreed.

Sjors Sportief en Sjors Creatief
Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Heusden kende weer een vliegende start. Vanaf de kick-off op 14 oktober stond de teller na één dag al op ruim 400 inschrijvingen!

Heeft jouw woning al een energielabel
Een energielabel laat zien hoe energiezuinig je woning is. Vanaf 1 januari 2021 gaat de manier waarop het energielabel wordt bepaald, veranderen. Ook gaat dan de prijs van het energielabel naar verwachting fors omhoog. Slim dus om het nu aan te vragen via www.energielabelvoorwoningen.nl

Regel het digitaal
Uw gegevens in de basisregistratie personen (BRP) worden niet zomaar verstrekt aan anderen. Er zijn instanties die bepaalde gegevens automatisch krijgen voor het uitvoeren van hun wettelijke taken zoals de Belastingdienst en Sociale Verzekeringsbank. Soms vragen ook andere instanties of personen de gemeente om gegevens uit de basisregistratie. Als je niet wilt dat de gemeente Heusden jouw persoonsgegevens zonder je toestemming aan deze instellingen of personen verstrekt, dan kun je een verzoek tot geheimhouding indienen.

Zien drinken doet drinken
Voor veel kinderen die volwassenen alcohol zien drinken, wordt alcohol aantrekkelijker. Drink daarom niet in het bijzijn van kinderen. Zo verklein je de kans dat kinderen op jonge leeftijd beginnen met alcohol of op latere leeftijd meer gaan drinken. Voorkom het kopiëren van jouw drinkgedrag. ziendrinkendoetdrinken.nl

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen 4 november

Nu & Morgen week-44-2020 Nu & Morgen 28 oktober
Nu & Morgen week-43-2020 Nu & Morgen 21 oktober
Nu & Morgen week-42-2020 Nu & Morgen 14 oktober
Nu & Morgen week-41-2020 Nu & Morgen 7 oktober
Nu & Morgen week-40-2020 Nu & Morgen 30 september

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Reacties