Nu & Morgen week 47 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 47 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 47 aandacht voor samen besparen op energie, hoe corona mijn leven op z’n kop zet, controle afvalcontainers, informatievergaderingen, werk aan de weg.

Samen besparen op energie.
Wil jij ook je energieverbruik verminderen in je eigen woning door gratis energiebesparingsartikelen en een eventueel nader besparingsadvies te ontvangen? Meld je dan aan voor deze actie door een aantal vragen te beantwoorden via www.heelheusdenduurzaam.nl/ energiebesparingscampagne.

Hoe corona mijn leven op z’n kop zet
De emotie zit nog steeds hoog bij Marco als hij vertelt over de nare periode die hij en zijn familie in het voorjaar van dit jaar moesten doormaken. “Toen in maart in ons land de eerste meldingen van corona kwamen, was er nog niet zoveel bekend over het virus. Daarom wisten we ook niet dat het geen goed idee was dat mijn vrouw haar zieke moeder met de auto naar de huisarts en het ziekenhuis reed.” Gevolg was dat naast Marco’s schoonmoeder ook zijn vrouw besmet raakte.

Controle afvalcontainers
Heel veel inwoners scheiden hun afval erg goed. In vergelijking met andere gemeenten wordt in onze gemeente veel meer PMD- en GFTafval ingezameld. Een goede prestatie dus!

Infornmatievergaderingen
Op dinsdag 24 november, woensdag 25 november en donderdag 26 november 2020 vergaderen de raadsleden van Heusden. De vergaderingen zijn te volgen via de livestream op www.heusden.nl en starten om 19.30 uur.

Werk aan de weg
Van maandag 23 november tot en met vrijdag 11 december 2020 is de Lipsstraat in Drunen voor een gedeelte afgesloten in verband met werkzaamheden van netbeheerder Enexis. De rijrichting vanaf de rotonde Lipsstraat/Alcoalaan/Tinie de Munnikstraat tot aan de rotonde met de Spoorlaan wordt afgesloten. De andere rijrichting blijft wel toegankelijk voor het verkeer. De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven met bebording

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen 18 november

Nu & Morgen week-46-2020 Nu & Morgen 11 november
Nu & Morgen week-45-2020 Nu & Morgen 4 november
Nu & Morgen week-44-2020 Nu & Morgen 28 oktober
Nu & Morgen week-43-2020 Nu & Morgen 21 oktober
Nu & Morgen week-42-2020 Nu & Morgen 14 oktober

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Reacties