Nu & Morgen week 10 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 10 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 10 komen aanbod verkiezingen 17 maart, website Omgevingswet live, De Bonth van Hulten ontvangt predicaat hofleverancier,  oud papier en karton, hoe ga je warmte verspillingen in huis tegen.

Verkiezingen 17 maart
De landelijke verkiezingen komen nu steeds dichterbij; wij informeren je graag nog over een aantal zaken. Bijvoorbeeld over de kiezerspas die je kunt aanvragen als je in een andere gemeente wilt stemmen dan waar je woont en het eerder inleveren van je briefstem voor 70-plussers. Zie ook Informatie over de Tweede Kamerverkiezingen

Website Omgevingswet live
De vernieuwde website over de invoering van de Omgevingswet in Heusden is online! Via heelheusdenbouwtmee.nl vind je handige informatie over de invoering van de Omgevingswet en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanaf 1 januari 2022 gaat de Omgevingswet gelden. Op dit moment wordt de omgevingsvisie, onderdeel voor de invoering van de Omgevingswet, voor Heusden uitgewerkt. In Heusden doen we dat samen met inwoners, ondernemers en organisaties.Zie ook Website over de omgevingswet in Heusden is online!

De Bonth van Hulten ontvangt predicaat hofleverancier
De Bonth van Hulten is een gespecialiseerde bouwonderneming op het gebied van restauratie, renovatie, herbestemming en specialistische nieuwbouw. In 1993 ontvingen zij voor het eerst het predicaat Hofleverancier. Op donderdag 4 maart ondertekenden bedrijfsleider Hugo Bijnen en vestigingsmanager Alexander de Bonth de zogenaamde bepalingen die horen bij het recht tot het voeren van het Predicaat Hofleverancier. Zij mogen weer voor 25 jaar, tot 2046, het predicaat
Hofleverancier voeren. Zie ook
De Bonth van Hulten ontvangt opnieuw predicaat Hofleverancier

Oud papier en karton
Verenigingen halen in onze gemeente iedere maand het oud papier en karton huis-aan-huis op. Zet het oud papier en karton op de inzameldag gebundeld door middel van een touw of in een kartonnen doos aan de straat. Dus niet in kratten of plastic boxen!

Hoe ga je warmte verspillingen in huis tegen
Als je je huis slim verwarmt, verlies je zo min mogelijk warmte en bespaar je energie. Je kunt de juiste temperatuur instellen op je thermostaat en zorgen dat je tussendeuren goed sluit. Wist je dat je hiermee tot 240 euro per jaar kunt besparen? Dit is goed voor het klimaat én voor je portemonnee. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan Heel. Heusden. Duurzaam.
Op woensdag 17 maart is de gemeentebalie in Vlijmen vanwege de verkiezingen de hele dag gesloten. Donderdag 18 maart ben je vanaf 9.00 uur van harte welkom.

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 10-2021

Nu & Morgen week-09-2021 Nu & Morgen week 09-2021
Nu & Morgen week-08-2021 Nu & Morgen week 08-2021
Nu & Morgen week-07-2021 Nu & Morgen week 07-2021
Nu & Morgen week-06-2021 Nu & Morgen week 06-2021
Nu & Morgen week-05-2021 Nu & Morgen week 05-2021

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties