Nu & Morgen week 06 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 06 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 06 aandacht voor oud papier en PMD wordt niet opgehaald, gezamenlijke horeca Dwergonië, werken bij, aangepaste openingstijden, een carnaval van NIX en inkomstenbelasting 2023.

Oud papier en PMD wordt niet opgehaald
Voor Heusden betekent dit waarschijnlijk twee weken geen inzameling van PMD-afval en oud papier. “Dit is natuurlijk echt een rotbericht net nu er voor onze inwoners veel verandert met de inzameling van PMD-afval en oud papier. Ook die verandering is ingegeven door een keuze bij de Afvalstoffendienst. Ook de combinatie met Carnaval is natuurlijk heel vervelend”, zegt wethouder Jeroen van den Bosch. Lees hier verder

Gezamenlijke horeca Dwergonië
Vanaf 1 juli 2023 gelden er gefaseerd nieuwe regels voor de horeca voor het gebruik van wegwerpplastic. Deze regels komen voort uit de Europese richtlijn Single Use Plastics (SUP). Horecaondernemers mogen geen gratis wegwerpverpakkingen meer meegeven aan klanten. Een van de maatregelen die zij kunnen nemen is het aanbieden van een herbruikbaar alternatief. Aankomende carnaval hebben de horecaondernemers in Drunen gezamenlijk een retoursysteem voor drinkbekers opgezet. Een mooi voorbeeld van een duurzame oplossing.

Werken bij
In de gemeente Heusden werk je in een warme en informele organisatie. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Wil jij werken in een organisatie waar je:
• Flexibel kunt werken;
• Keuzebudget krijgt om in te zetten voor extra inkomen, verlof, sport, fiets of opleiding;
• Goede thuiswerkfaciliteiten krijgt;
• Aantrekkelijke pensioenregeling;
• En nog veel meer…
Sluit je dan aan bij team Heusden! Kijk eens op www.werkeninnoordoostbrabant.nl voor onze openstaande vacatures. Via de site kun je ook meteen solliciteren.

Aangepaste openingstijden
Op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari zijn wij gesloten.
Op woensdag 14 februari tot en met vrijdag 16 februari werken wij aan de gemeentebalie in Vlijmen alléén op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via www.heusden.nl of via (073) 513 17 89.

Een Carnaval van NIX
Het feestgedruis barst over een paar dagen weer los! Gemeente Heusden en de Heusdense horecaondernemers willen ook dit jaar weer een veilig en verantwoord carnaval voor iedereen. Dus niet roken, niet drinken onder de 18 jaar tijdens carnaval.

Inkomstenbelasting 2023
Binnenkort wil je waarschijnlijk aangifte doen voor de inkomstenbelasting 2023. Let op: je doet aangifte over het belastingjaar 2023 en dus moet je de WOZ-waarde van 2023 vermelden. Deze waarde is vermeld op het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2023. De waarde kun je ook opzoeken via www.wozwaardeloket.nl

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 06-2024

Nu & Morgen week 05-2024 Nu & Morgen week 05-2024
Nu & Morgen week 04-2024 Nu & Morgen week 04-2024
Nu & Morgen week 03-2024 Nu & Morgen week 03-2024
Nu & Morgen week 02-2024 Nu & Morgen week 02-2024
Nu & Morgen week 01-2024 Nu & Morgen week 01-2024

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen