4e hockeykampioenschappen voor basisscholen in aantocht

Foto:

Op woensdagmiddag 15 oktober wordt door hockeyverenigingen VMHC en MHCD een hockeykampioenschap voor alle basisscholen in de gemeente Heusden en Engelen georganiseerd op de velden van VMHC in Vlijmen. 

Je kunt je inschrijven met een jongens-, meisjes-, of mixteam voor het toernooi van groep 3&4, 5&6 of 7&8. Ook als je geen lid van de hockeyvereniging bent, kun je prima meedoen. Hockeysticks zijn te leen bij de club.
Er wordt 6-tegen-6 gespeeld, een team van 8 teamleden is perfect. Maak een team, zoek een begeleider en schrijf je snel in! Voor de veiligheid zijn scheenbeschermers en gebitsbeschermers verplicht.

Ook bestaat er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief van € 2,50 een bitje bij de organisatie te kopen. Geef via het inschrijvingsformulier aan hoeveel leden per team hier gebruik van willen maken. Na inschrijving volgt meer informatie over het aanschaffen van de gebitsbeschermers per mail. 

De tijden van het toernooi zijn van 14.00 tot 17.30 uur. Er kunnen maximaal 30 teams deelnemen en er wordt gekeken naar volgorde van inschrijven en de poule indeling. Je kunt je uiterlijk tot maandag 6 oktober inschrijven. Het inschrijfformulier vind je hier en kun je opsturen via e-mail.

Bron: Stichting de Schroef

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen