Goud en brons voor SHJ Drunen

De eerste twee weekenden van november hebben de turnsters van SHJ het seizoen geopend met clubteam wedstrijden. Jeugd 1 N3 behaalden de 5e plaats en Instap N2 werd 4e. Zij mogen de finale turnen op 22 en 23 november in Amsterdam. 

instap-n2
Op 1 en 2 november turnden 5 teams de landelijke kwalificaties in Waspik,  8 en 9 november turnden 7 teams de regionale clubteamfinale in Breda.
Van de vijf teams die de kwalificaties turnden wisten twee teams zich te plaatsen voor de finale. Pupil 1 N2 werd 9e en kwam net één plaatsje te kort voor de finale. Team supplement D vormde een team met BredaGym en werd 9e. Het teamsupplement C vormde een team met Inion en werd 11e.
Zaterdag 8 november turnden in Breda de teams D3, 5e divisie keuze en 6e divisie keuze. De meiden D3 kwamen heel dicht bij een podiumplaats, zij werden 4e. Het team 5e divisie werd 9een 6e divisie keuze werd 8e. Zondag 9 november kwamen vier teams in actie. Het team 4e divisie keuze turnde in de ochtendronde en werd 8e. In de middag turnden maarliefst drie teams in de categorie D1. Team 1 werd overtuigend kampioen en team 2 mocht het brons in ontvangst nemen! Team 3 behaalde de 6e plaats.
Over twee weken zijn de clubkampioenschappen. Zaterdag 29 november zijn de wedstrijden voor de recreanten en zondag 30 november komen alle turners en turnsters van de selecties en opleidingsgroepen in actie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen