‘Veilig in het water’ bij zwemvereniging AquAmigos

Foto:

Zwemvereniging AquAmigos start vanaf dinsdag 2 december met een wekelijks zwemaanbod genaamd ‘Veilig in het water’. Nederland is een land met veel water. Kinderen leren dan ook al vaak op jonge leeftijd hoe zij moeten zwemmen en halen hun zwemdiploma’s A, B en C. Helaas komt het ook nog altijd voor dat kinderen en/of volwassenen verdrinken, omdat zij onbekende risico’s nemen of zichzelf niet weten te redden. 

Omdat zwemvereniging AquAmigos het belangrijk vindt dat kinderen risico’s kunnen inschatten en zwemmen vooral ook leuk moeten vinden, biedt de vereniging wekelijks een uur zwemmen ‘Veilig in het water’. In dit uur zwemmen krijgen kinderen de onderdelen vanuit het testmoment, de survival diploma’s en de zwemvaardigheidsdiploma’s. Als kinderen goed genoeg geoefend hebben, kunnen zij een AquAmigos diploma halen, waarbij zij op verschillende onderdelen worden getest, zoals zwemmen met regenjas, zwemmen onder water en je oriënteren enz. Drie keer per jaar worden er testen afgenomen of je het diploma waardig bent. 
Aanmelden
Op dinsdagavond (vanaf 2 december) van 18.00 tot 19.00 uur kunnen kinderen van ongeveer 9 tot en met 12 jaar komen zwemmen tijdens “veilig in het water”. Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en je kunt per maand je lidmaatschap opzeggen.  
Mocht uw zoon/dochter interesse hebben om deel te nemen aan het wekelijkse uurtje of wil je meer informatie, neem dan contact op met Stichting de Schroef op [email protected] of 06-30036503. Zij ondersteunen zwemvereniging AquAmigos met dit nieuwe aanbod. 
Bron: Stichting de Schroef
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen