Badmintonclub Drunen speelt gelijk tegen BC Alouette

Afgelopen zondag heeft BC Drunen in de Carlton Vierde Divisie een verdienstelijk 4 -4 gelijkspel behaald tegen BC Alouette uit Best. Door het gelijke spel  en de gelijke spelen van de belangrijkste concurrenten van BC Drunen veranderde er niet veel in de stand. 

Spannend en van een zeer hoog niveau was de herendubbel van Bart Eskens en Mark Broekmans, waarbij de Drunenaren hun tegenstanders uiteindelijk in de derde set met 21 – 16 op de knieën kregen.  
In de eerste herenenkel gaf de eerste heer van BC Drunen (Bart Eskens) zijn tegenstander geen schijn van kans. Met 21 – 10 en 21 – 9 was het verschil veel  te groot. In de daarop volgende enkelspelen trokken de Drunenaren jammer genoeg steeds aan het kortste eindje. Zowel Mark Broekmans als Kim van Loon en  Bregje van Dijk kwamen in de derde set steeds net iets te kort om hun partijen te winnen. Bij een stand van 3 – 3 moesten de mixpartijen de beslissing brengen. Marian Jansen en Bart Eskens konden hun partij niet in winst omzetten, Kim van Loon en Mark Broiekmans konden dat wel, waardoor de eindstand 4 – 4 werd.

Overige teams en junioren
In de regiocompetitie won het tweede team van BC Drunen met 6 – 2 van BC Geldrop en speelde het 1e herenteam van BC Drunen gelijk (4 – 4) tegen BC Kerkdriel.
Ook de junioren van BC Drunen kwamen in het afgelopen weekeinde in actie. Het eerste juniorenteam (U13-1) won overtuigend met 8 – 0 van BC Shot uit Dongen. Het tweede juniorentaem van BC Drunen had niet veel kans tegen BC ’67 Veghel en verloor met 7 – 1.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen