Geweldige resultaten voor de jongens zaalhockeyteams van VHMC

Foto: VHMC

Drie jongensteams van VHMC hebben een opvallende prestatie geleverd in de zaal. De A1, B1 en C1 zijn allen kampioen geworden in hun klasse.

A1

Jongens A1 is zowel op het veld in de herfstcompetitie als in de zaal kampioen geworden! Prachtige prestatie van deze oudste junioren die in de lentecompetitie in de eerste klasse gaan spelen op het veld.

B1a

Jongens B1 heeft alle wedstrijden gewonnen: kampioen zonder puntverlies. Sommige partijen wonnen ze met maar één punt verschil dus er moest hard gewerkt worden door de mannen. Met name DES en Waalwijk gaven geducht tegenstand. Dankzij technisch vermogen, tactisch spel maar vooral inzet trokken zij telkens aan het langste eind.

C1

De jongens C1 van Vlijmen zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden door directe concurrent Waalwijk met 9-6 te verslaan. Eerder dit seizoen stelden zij ook het herfstkampioenschap op het veld al veilig. Zij mogen zich nu op gaan maken voor nieuwe hockeyavonturen in de 1e klasse.

In alle jongenslijnen (voor alle leeftijden dus) is er nog plek voor nieuwe, stoere hockeyers of knullen die dat willen worden! Voor proeftrainingen, contactgegevens of meteen aanmelden zie onze site: www.hockeyclubvlijmen.nl of kijk eens op onze facebookpagina Vlijmense Mixed Hockeyclub VMHC om de sfeer te proeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen