Jeugd Badmintonclub BC Drunen kampioen in de 3e afdeling regio Noord Brabant

Foto: BC Drunen

Het eerste jeugdteam van BC Drunen (U15) heeft met nog twee wedstrijden te spelen het kampioenschap behaald in de 3e afdeling van de klasse U15 in de regio Noord Brabant.

In de tot nu toe gespeelde wedstrijden haalde BC Drunen maar liefst 76 van de 80 te behalen punten. Ook afgelopen zondag was het team wederom onverslaanbaar. Met maar liefst 8 – 0 werd de jeugd van BC Gilze opzij gezet.  Aanstaande zondag na de thuiswedstrijd tegen BC Oosterhout zullen de kampioenen in in eigen sporthal (De Vennen aan de Vennestraat in Drunen) gehuldigd worden.

Eerste team verwikkelt in heftige degradatiestrijd
Het eerste team van de senioren speelde met 4 – 4 gelijk tegen mede degradatie kandidaat TFS Barendrecht. 3 van de 4 punten werden behaald in de dubbelspelen. In de enkelspelen behaalde alleen Bart Eskens de winst. Met nog twee westrijden te spelen is er nog niets beslist over de vraag welk teams volgend jaar een stapje terug moeten doen. BC Drunen staat momenteel met 35 punten op de zevende plaats. Aanstaande zondag wacht de moeilijke thuiswedstrijd tegen Vridos SV (22 januari 12.00 uur, sporthal de Vennen) en op 29 januari de uitwedstrijd tegen Reeshof BC in Tilburg.

Overige uitslagen:
SV Hirundo M! – BC Drunen M1                 6 – 2
BC Mash M1 – BC Drunen M2                    8 – 0
BC Oirschot U15-1 – BC Drunen U15-2    7 – 1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen