Voorbeschouwing voetbalclubs gemeente Heusden

Foto: Heusden Nieuws

Zondag staat de 6e ronde op het programma voor de Heusdense voetbalclubs met weer twee leuke wedstrijden in de gemeente.

Koploper van de 3e klasse C Haarsteeg gaat op bezoek in Berlicum bij BMC dat op de vijfde plaats staat. Haarsteeg heeft veel vertrouwen getankt nadat het de laatste drie wedstrijden 7 punten behaalde in de derby’s tegen Vlijmense Boys, RKDVC en Nieuwkuijk.

De andere Heusdense clubs in deze klasse kunnen de punten hard gebruiken om niet al snel in de onderste regionen te belanden. RKDVC gaat op bezoek in Oisterwijk bij Taxandria, Vlijmense Boys speelt uit tegen TGG en Nieuwkuijk komt op het eigen sportpark in de Kerkstraat in actie tegen SVSSS uit Udenhout.

In de 4e klasse speelt HHC ’09 op eigen veld tegen Viola. De ploeg van de nieuwe trainer Senad Hadzic is verrassend goed begonnen aan de competitie en HHC’09 heeft al dertien punten uit vijf duels. SC Elshout dat minder aan het seizoen is begonnen dan gedacht reist af naar Goirle en speelt daar op sportpark D’n Kuil tegen GSBW.

FC Drunen heeft dit weekend vrijaf.

Programma zondag 28 oktober
14.30 uur Nieuwkuijk – SVSSS
14.30 uur HHC ’09 – Viola
14.30 uur BMC -Haarsteeg
14.30 uur TGG – Vlijmense Boys
14.30 uur Taxandria – RKDVC
14.30 uur GSBW – SC Elshout

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen