Opening 60+ Biljarttoernooi in de Haarstèk

Op zaterdag 3 november opende wethouder Thom Blankers het 45-ste 60+ toernooi, georganiseerd door biljartvereniging BBG uit Haarsteeg. Dit jaar strijden 46 deelnemers voor de laatste keer om de Burgemeester Hamming Trofee.

De heer Blankers vertelde in zijn openingstoespraak met genoegen gehoor te hebben gegeven aan de uitnodiging dit toernooi te openen. Hoewel geboren en opgegroeid in Nieuwkuijk voelt hij zich tegenwoordig ook een beetje een ‘Haarstegenaar’.  Dit met name door de enthousiaste wijze waarop inwoners van Haarsteeg de handen ineen slaan om de gemeenschap levendig te houden.  Hoewel hij de afstoot niet succesvol kon maken was het toernooi geopend en wenste hij de deelnemers veel succes, maar vooral veel plezier tijdens de wedstrijden. Nu er twee weekenden zijn gespeeld is dat laatste zeker het geval geweest. Het komende weekend gaan de 16 spelers die zijn overgebleven na de poulewedstrijden, spelen om de trofee.

De finale zal worden gespeeld op zondagmiddag 18 november om 16.00 uur. Onze nieuwe burgemeester Mevrouw Willemijn van Hees zal de Burgemeester Hamming Trofee uitreiken aan de winnaar. Belangstellenden zijn van harte welkom! Ook nodigt BBG de vele sponsors uit getuige te zijn van de finale; zonder hen was het voor BBG niet mogelijk geweest 45 jaar achter elkaar dit toernooi voor de ouderen in de gemeente te organiseren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen