Turnsters SHJ Drunen pakken acht medailles

Op 1 december namen 18 turnsters van SHJ Drunen deel aan de Turn Totaal Cup in Breda. Deze turnsters turnen in de niveaus N3, N4 en 1e, 2e en 3e divisie.

De eerste ronde turnden Eva-Maria Arens, Milah Spek, Demi Tinus en Sylvie Klijn in de categorie instap N3 hun eerste officiële wedstrijd, wat zorgde voor de nodige zenuwen bij deze turnsters. Demi Tinus won uiteindelijk het brons in deze categorie op het toestel brug.

In de tweede wedstrijdronde turnden Aliza Clemens, Saar Lambrechts, Doortje van Noort (pupil 1 N3) en Esma Akyazi (pupil 2 N3) hun wedstrijd.

In deze wedstrijdronde werd er twee keer een gouden medaille mee naar Drunen genomen. Saar Lambrechts won het goud in de categorie pupil 1 N3 op sprong. Doortje van Noort won in dezelfde categorie het goud op het toestel balk.

Tijdens de derde wedstrijdronde kwamen Addelieke de Jong (jeugd N4), Bente van den Hout (jeugd divisie 3), Fleur van Noort (junior divisie 1) en Myrthe Bohncke (senior divisie 2) in actie. Addelieke de Jong wist twee bronzen medailles mee naar huis te nemen op de toestellen sprong en vloer.  Daarnaast wist Myrthe Bohncke het zilver te veroveren op het toestel brug.

In de laatste wedstrijdronde turnden Lotte Knippels en Lieke de Brouwer in de categorie junior divisie 2. Daarnaast turnden Tessa Blikman, Lynn Heesbeen, Kris van der Lee en Lindsey Verhoeven hun wedstrijd in de categorie senior divisie 3. Na een spannende wedstrijd met een groot deelnemersveld wist Lindsey Verhoeven twee medailles in de wacht te slepen. Lindsey won het goud op het toestel balk en op vloer nam ze het zilver in ontvangst.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen