FC Drunen bij winst van laatste plaats af

Foto: Wil Gulpen Fotografie

Zondag komen alle Heusdense voetbalclubs weer aan de aftrap voor de competitie. De weergoden zijn dit weekend goed gezind en kan er weer volop gevoetbald worden.

FC Drunen speelt in de vijfde klasse een uitwedstrijd in Oosteinde en kan bij winst van de hatelijke laatste plaats af. De mannen van trainer Ali Albayrak spelen tegen OVV 67 dat één plaatsje hoger staat dan FC Drunen.

In de vierde klasse spelen zowel SC Elshout als HHC ’09 een thuiswedstrijd. SC Elshout speelt om 14.00 uur al tegen Were Di uit Tilburg. HHC ’09 ontvangt de nummer twee TSV Gudok en wil weer eens een competitiewedstrijd winnen, de laatste overwinning dateert van 28 oktober.

In de derde klasse gaat VV Haarsteeg op bezoek in Boxtel bij ODC. Nieuwkuijk speelt ook een uitwedstrijd in Den Bosch bij BVV/Timmermans Infra. Het laag geklasseerde RKDVC kan bij winst op BMC een goede stap zetten naar de middenmoot. Nummer twaalf Vlijmense Boys speelt een belangrijke thuiswedstrijd in strijd voor eventuele nacompetitie tegen Taxandria, dat op de dertiende plaats staat.

Programma zondag 17 februari
14.00 SC Elshout – Were Di
14.30 HHC ’09 – TSV Gudok
14.30 RKDVC – BMC
14.30 ODC – Haarsteeg
14.30 Vlijmense Boys – Taxandria
14.30 BVV/Timmermans Infra – Nieuwkuijk
14.30 OVV 67 – FC Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen