HHC’09 krijgt geen kans tegen TSV Gudok

HHC’09 moest zondag aantreden tegen TSV Gudok, de titelkandidaat waarvan eerder dit seizoen nog knap werd gewonnen met 1-2.

Het strijdplan was net als vorige week tegen Den Dungen, zolang mogelijk de ‘0’ houden. Door wat personele problemen kon trainer Senad Hadzic over een beperkte spelersgroep beschikken en hierop werd de tactiek dan ook afgestemd.

Het strijdplan kon al na 2 minuten van tafel, toen scoorde Gudok namelijk al de 0-1. Niet veel later werd het ook 0-2 en wist HHC’09 dat het een moeizame middag tegemoet ging. Na rust vielen nog 2 doelpunten en werd de eindstand geheel verdiend 0-4. HHC’09 kwam zelf niet tot kansen op een doelpunt en was de gehele wedstrijd niet in staat een vuist te maken tegen een sterk spelend Gudok.

Volgende wedstrijd is aanstaande zondag uit tegen Were Di in Tilburg.