Kraker Nieuwkuijk tegen Haarsteeg op het programma

Foto: Naessens Cup

Aanstaande zondag weer diverse voetbalwedstrijden in de gemeente Heusden met o.a. de derby Nieuwkuijk tegen Haarsteeg. Ook SC Elshout, HHC ’09 en FC Drunen spelen een thuiswedstrijd

Nieuwkuijk ontvangt zondag op sportpark Nieuwkuijk buurman VV Haarsteeg en dat is dus een echte derby. De ploeg van Patrick Berkelmans heeft zich door een 1-0 overwinning donderdagavond tegen Zwaluw VFC zich inmiddels aardig veilig gespeeld. De matchwinnaar tegen het Vughtse Zwaluw VFC was John van Dommelen. Nieuwkuijk is nog wel in strijd om de 2e periode te winnen en speelt op 5 mei in Boxtel tegen ODC om een plaats in de nacompetitie. Voor Haarsteeg zijn de belangen groot in strijd tegen degradatie. De ploeg uit Haarsteeg staat inmiddels op de 13e plaats en kan de punten wel erg hard gebruiken. Tevens is deze wedstrijd om de Willy Naessen Derby Cup waar zowel Nieuwkuijk als Haarsteeg nog kans maken op de 1e plaats.

RKDVC dat zondag verrassend wist te winnen van ODC gaat op bezoek bij het laag geplaatste VCB. De club uit Biezenmortel doet het de laatste weken goed en is inmiddels opgeklommen naar de 10e plaats. Beide hebben 25 punten uit 21 wedstrijden en de winnaar krijgt weer wat meer lucht in strijd tegen degradatie. Vlijmense Boys komt dit weekend niet in actie en speelt pas a.s. donderdag om 19.00 uur thuis tegen het Bossche TGG.

In de 4e klasse op papier twee makkelijke wedstrijden voor zowel HHC ’09 als SC Elshout. HHC ’09 krijgt de nummer 13 Oisterwijk op bezoek en SC Elshout speelt een thuiswedstrijd tegen de nummer laatst WSJ uit Tilburgers. De Tilburgers verloren 20 van de 21 wedstrijden dit seizoen en hebben pas één punt. Donderdag 2 mei speelt HHC ’09 nog een inhaalwedstrijd tegen CHC.

FC Drunen speelt in de 5e klasse ook een thuiswedstrijd tegen Tuldania uit Esbeek. Doordat The White Boys inmiddels 7 punten in mindering hebben gekregen van de KNVB is FC Drunen niet meer laatste. Eerder in Esbeek verloor de ploeg van Ali Albayrak met 2-0 en kan zich zondag mooi revancheren.

Programma zondag 28 april
14.00 uur SC Elshout – WSJ
14.00 uur FC Drunen – Tuldania
14.30 uur Nieuwkuijk – Haarsteeg
14.30 uur VCB  – RKDVC
14.30 uur HHC ’09 – Oisterwijk

Donderdag 2 mei
19.00 uur Vlijmense Boys – TGG
20.00 uur CHC – HHC ‘09

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen