Open Dag RKC Waalwijk

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Zondag 11 augustus speelt RKC Waalwijk zijn eerste thuiswedstrijd tegen AZ. Rondom dit duel staan er ook meerdere activiteiten gepland in de vorm van een Open Dag!

Voor en na de wedstrijd tegen AZ (14.30 uur) is er rondom het Mandemakers Stadion voor zowel jong als oud genoeg te beleven! Deze zondag 11 augustus ben je al vanaf 11.30 uur welkom als de Open Dag wordt afgetrapt op het parkeerterrein van vv Baardwijk. Onder het genot van muziek en eten en drinken staan er meerdere kraampjes waar men terecht kan! Bovendien zijn er voor de jonge supporters meerdere speelactiviteiten aanwezig. Om 14.30 uur trappen RKC en AZ voor het duel in speelronde 2 van de Eredivisie.

Na het eerste thuisduel van het seizoen komt de gehele selectie de supporters bij het parkeerterrein van vv Baardwijk opzoeken voor een handtekeningensessie (17.30-18.00 uur)! Wil jij alle handtekeningen of een selfie met je favoriete speler? Blijf dan na de wedstrijd nog zeker even hangen!

Zondag 11 augustus is iedereen dus vanaf 11.30 uur van harte welkom bij het Mandemakers Stadion! RKC Waalwijk hoopt dan ook op veel animo en een gezellige dag!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties

0