Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen

Foto: St De Schroef

Op woensdagmiddag 9 oktober organiseren hockeyverenigingen MHCD en VMHC alweer de 9e hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Heusden en Engelen.
Het toernooi vindt plaats op de velden van MHCD in Drunen en duurt van 14.30 tot ongeveer 17.30 uur. Stichting de Schroef ondersteunt de organisatie van dit toernooi.

Inschrijven voor het toernooi van groep 3&4, 5&6 of 7&8 kan met een jongens-, meisjes-, of mixteam. Ook als je geen lid van de hockeyvereniging bent, kun je prima meedoen. Hockeysticks zijn te leen bij de club. Er wordt 6-tegen-6 gespeeld; een team van 8 teamleden is perfect. Maak een team met je klas of vriendjes en schrijf je snel in!

De inschrijving gaat morgen van start! Alle informatie over het toernooi kun je vinden op www.sjorssportief.nl. Ook kun je je team hier aanmelden. Elk team dient een begeleider mee te nemen naar het toernooi. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team.

De deadline voor inschrijven is woensdag 2 oktober, maar let op: VOL=VOL. Er kunnen maximaal 30 teams deelnemen. De deelnemers en begeleiders ontvangen een paar dagen voor het toernooi per e-mail extra informatie. VMHC, MHCD en Stichting de Schroef hopen weer op een grote deelname. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties