Zondag 2e wedstrijd voor de Willy Naessens Derby Cup

Foto: Heusden Nieuws

Zondag staat de 2e wedstrijd om de Willy Naessens Derby Cup op het programma. In Drunen wordt om 14.00 uur afgetrapt tussen RKDVC en Haarsteeg. Tevens zijn er thuiswedstrijden voor Nieuwkuijk, SC Elshout en FC Drunen.

Op Sportpark aan de Duinweg speelt RKDVC een thuiswedstrijd tegen Haarsteeg, 2e wedstrijd om de Naessens Derby Cup. De eerste wedstrijd tussen Vlijmense Boys en Nieuwkuijk eindigde in een gelijkspel. RKDVC heeft na vier wedstrijden pas twee punten en is op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Haarsteeg is beter gestart en heeft inmiddels al zeven punten.

RKVV Nieuwkuijk krijgt de koploper op visite aan de Kerkstraat. De ploeg van Corné Verhoeven staat met zeven punten uit pas drie wedstrijden er het beste voor in de 3e klasse en kan bij een overwinning de koppositie echt overnemen van DSC uit Kerkdriel. Vlijmense Boys dat deze week de volgende ronde wist te bereiken van de KNVB Beker door een overwinning op 2e klasser Emplina gaat op bezoek bij TGG in Den Bosch.

In de vierde klasse gaat HHC’09 op bezoek in Biezenmortel bij VCB. Met nieuwe trainer Ger Henskens gaan de Heusdenaren op zoek naar de eerste punten. Ook tegenstander VCB heeft nog nul punten. SC Elshout krijgt VOW uit Veghel op bezoek en kan bij een overwinning aansluiten bij de koplopers.

FC Drunen ontvangt het nog puntloze SVG uit Tilburg en wil zijn eerste overwinning bijschrijven van dit seizoen.

Programma zondag 20 oktober
14.00 uur RKDVC – Haarsteeg
14.00 uur SC Elshout – VOW
14.00 uur FC Drunen – SVG
14.30 uur Nieuwkuijk – DSC
14.30 uur TGG – Vlijmense Boys
14.30 uur VCB – HHC ‘09

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen