Zwemplezier voor jong en oud tijdens LT Architecten Zwem4daagse in Vlijmen

Foto: WGF

Van 27 tot en met 30 december 2019 organiseert zwemverenging AquAmigos in samenwerking met Stichting de Schroef de negende editie van de Zwem4daagse in zwembad Die Heygrave. Je kunt weer vier dagen genieten van zwemplezier voor jong en oud. Heb je minimaal zwemdiploma A, dan mag je meedoen!

De Zwem4daagse is hét sportieve evenement tussen Kerst en oud & nieuw, waar je met de hele familie, vriendjes of klasgenoten aan kunt deelnemen. Elke dag kun je tussen 18:00 uur en 20:00 uur een afstand naar keuze zwemmen: 250, 500, 750, 1.000 of 1.500 meter. De kortste afstand is bedoeld voor kinderen. Naast het zwemmen vindt elke avond een clinic, zoals snorkelen of wedstrijdzwemmen, plaats. Vrijzwemmen is tijdens de Zwem4daagse niet toegestaan.

De kosten voor deelname bedragen € 8,50 per persoon. Ben je in het bezit van een Heusdenpas of Kindpas, dan betaal je slechts € 4,25. Wanneer je minimaal drie dagen deelneemt, ontvang je op de laatste dag een oorkonde en medaille. Iedere dag zorgt AquAmigos voor drinken en wat lekkers. De Zwem4daagse wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor LT Architecten en sportcentrum Total Fit Vlijmen.

Ben jij een fanatieke zwemmer en heb jij zin om vier dagen te zwemmen? Inschrijven is mogelijk via www.aquamigos.nl of www.zwem4daagse.nl. Kijk voor meer informatie en spelregels op www.aquamigos.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties