Vijf thuisduels op de planning

Foto: Arjan van Dongen

Dit weekend staan er vijf voetbalwedstrijden op de planning in de gemeente Heusden. Alleen Nieuwkuijk en FC Drunen hebben een uitwedstrijd op het programma.

In de 3e klasse ontvangt RKDVC het op de laatste plaats staande B.V.V. uit Den Bosch en bij winst kunnen de Drunenaren afstand nemen van de onderste plaatsen. Haarsteeg ontvangt DVG uit Liempde en kan bij winst de bezoekers passeren op de ranglijst. Vlijmense Boys ontvangt het in de gevarenzone staande Baardwijk, de Waalwijkers verloren de laatste vijf wedstrijden van dit seizoen. Nieuwkuijk gaat op bezoek in Den Bosch op sportpark De Donken en gaat proberen na de vele gelijkspelen weer eens drie punten te pakken op TGG.

In de vierde klasse wacht HHC ’09 nog steeds op zijn eerste punten en kan zondag opnieuw een poging doen. Het ontvangt in Oudheusden middenmoter Boskant uit Sint Oedenrode. SC Elshout wil in het linkerrijtje blijven en ontvangt nieuwkomer in de 4e klasse Essche Boys uit Esch.

Vijfdeklasser FC Drunen kan zich revancheren na de grote nederlaag twee weken geleden op TPO. In Molenschot gaat het voetballen tegen de plaatselijk club. Bij winst is de aansluiting in de middenmoot definitief.

Programma zondag 24 november
14.00 uur RKDVC – B.V.V.
14.00 uur HHC ’09 – Boskant
14.00 uur SC Elshout – Essche Boys
14.30 uur Vlijmense Boys – Baardwijk
14.30 uur Haarsteeg – DVG
14.30 uur TGG – Nieuwkuijk
14.30 uur Molenschot – FC Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen