SC Elshout begint goed aan de 2e periode

SC Elshout won afgelopen zondag met 3-0 van Essche Boys en zo goed begonnen aan de 2e periode. Op de ranglijst in de 4e klasse F staat de ploeg van Gilbert de Fijter op de keurige zevende plaats

Na een voetbalvrij weekend op zondagmiddag ‘lamballen’ op de bank vorige week was het gelukkig weer een zondagmiddag voetballen kijken langs de lijn. Het zonnetje schijnt, er was live music, niks staat een feestje in de weg. In de 5e minuut meteen Lucky Luke moment, Luc v.d. Aker scoort de 1-0 na een mooie voorzet van Luc van Noort Als we alle kansen benut zouden hebben zou de tussenstand wel ruimer geweest zijn maar ze worden helaas worden gemist.

De tweede helft start met een sterk aanvallend Elshout, een grote kans van Thom resulteert in een corner, die gaat belandt op de lat, weer meteen een corner en Bas v.d. Besselaar kopt hem er nu mooi in, weer een mooi begin dus, 2-0.

Elshout blijft sterk en Remco v.d Hoven scoort na een rebound vanaf de rand strafschopgebied lekker met zijn linker de 3-0. Daarna zijn er weer kansen vooral voor Elshout, maar de eindstand blijft 3-0, ondanks de zingende gitarist met zijn aansporende liedjes langs de lijn.