MHCD Heren 1 verliest laatste wedstrijd van eerste seizoenshelft

De hockeyheren van MHCD verloren afgelopen zondag de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft met 3-5 van nummer twee Barendrecht. Halverwege het seizoen is Drunen 1 terug te vinden op de 7e plaats.

Afgelopen zondag was het alweer de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft voor Drunen. De tegenstander deze zondag was Barendrecht, de nummer 3 in de poule. Drunen was er helemaal klaar voor. Drunen wilde deze seizoenshelft goed afsluiten en de 3 punten thuishouden.

De wedstrijd was begonnen en beide kanten begonnen goed. Helaas begon deze wedstrijd voor Drunen in een soort déjà vu. Vorige week zondag hadden zij ook al het probleem met het benutten van kansen en de tegenstander niet. Hierdoor werd het langzaam 0-1 en 0-2 voor Barendrecht.

Ook na de eerste korte rustpauze kreeg Drunen het niet voor elkaar om onze kansen om te zetten in doelpunten. Hierdoor ging Drunen de rust is met een achterstand van 0-3.

Na de pauze pepte Drunen zichzelf weer op om er weer vol voor te gaan. Ze hebben namelijk wel vaker een 0-3 achterstand omgedraaid tot een gelijkspel of winst. Drunen begon weer met volle energie maar dit ging helaas nog niet volgends plan. Barendrecht hockeyden er goed onderuit en scoorden hierdoor de 0-4. Gelukkig reageerde Drunen daarna direct met de 1-4 voor de derde rustpauze. Hierdoor gingen ze met veel energie het 4e kwart in.

Drunen was dit kwart feller en dat was goed te zien in het spel. Ondanks dat Barendrecht de 1-5 scoorden, bleef Drunen gaan en na een strafcorner die Thijs Titulaer er goed in sleepte en Roel Grether met een goede slag stond het weer 3-5. Drunen werkte hard tot het einde van de wedstrijd om er nog wat uit te halen maar ondanks dat bleven de punten buiten het bereik van Drunen. De wedstrijd eindigde in een 3-5 verlies.